Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam. Jakiś czas temu wydmuchało mi oringi z kolanka przy intercoolerze. Naprawiłem, podkleiłem i przez długi czas miałem spokój. Ostatnio podczas wyprzedzania jebło mocno pod maską, brak mocy i znów to kolanko jak się okazało. Uwałiło mi mocowanie tego kolanka. Modlę się żeby się nie okazało, że jakiś syf z tego poszedł do silnika. Stąd moje pytanie: "Da się odwalić jakąś rzeźbę żeby to felerne kolanko czymś zamienić?" Ciężko je znaleźć, a płacenie 120 zł za kawałek plastiku który i tak za jakiś czas się urypie nie wchodzi raczej w grę.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 28, 2018 21:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
https://www.the75andztclu...ad.php?t=178419
I bedizesz miał spokój z kolankiem Jak znajdziesz jakeigos spawacza aluminium co Ci tak to przerobi - to bedizesz miał spokój do końca życia samochodu.
Ale byli też tacy co miedzy dolnego a gornego o-ringa walili wkręty - przez kolanko i IC. 3 wkrety w zupelnosci załatwią sprawę - ale to troche "druciarsto"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum