Wysłany: Sob Paź 13, 2018 16:24 MG ZS 180 z uszkodzonym silnikiem
Na sprzedaż wystawiam mojego MG ZS 180, samochód w moich rękach od prawie 3 lat. Niestety niedawno zerwał się pasek rozrządu podczas odpalania na pych.
Jak sobie coś jeszcze przypomnę albo znajdę jakieś paragony to dopiszę. Filtry i oleje wymienianie regularnie, auto jeździło na półsyntetyku 10W40.
Buda prosta, zawieszenie w bardzo dobrym stanie, karoseria w dobrym stanie, lakier wygląda dobrze zważywszy na wiek auta, a po porządnym myciu, glinkowaniu i nawoskowaniu (ja korzystałem z Fusso Coat 12) jest naprawdę elegancko. Jest trochę rysek głównie w okolicy klamek, obtarcie od krzaków na prawym przednim zderzaku i odprysk na tylnym prawym zderzaku. Szyby oryginalne za wyjątkiem przedniej, która stała się ofiarą aktu wandalizmu.
Wyposażenie standardowe, czyli elektryczne szyby i lusterka, podgrzewane lusterka i tylna szyba, klimatyzacja manualna oraz elektryczny szyberdach, który nie cieknie.
Do auta posiadam zapasową chłodnicę, linkę do otwierania maski, zawór nagrzewnicy oraz oryginalne gumowe dywaniki MG/Rover w bardzo dobrym stanie.
Ubezpieczenie i przegląd do marca 2019r., 2 komplety kluczyków i trochę dokumentów widocznych na jednym ze zdjęć.
Cena 2500 zł.
Kontakt przez forum lub mailowo - bar.bal777(małpka)gmail.com.
Samochód od obejrzenia w Toruniu. Mogę go dostarczyć w dowolne miejsce w zamian za zwrot kosztów paliwa + opłata za wynajęcie autolawety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum