Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Dzień dobry!
Otwierając maskę samochodu usłyszałem małe zgrzytnięcie i wydobyłem ze szczeliny nad dźwignią otwierania maski kostkę widoczną na załączonym zdjęciu. Najprawdopodobniej wpadła w okolice dźwigni otwierania maski leżąc sobie bezwładnie powyżej na plastikach. Zdjąłem osłony i zrobiłem zdjęcie. Czy ktoś wie do czego to służy i gdzie powinno być wpięte? Jedyna rzecz jaka w samochodzie mi nie działa (o której wiem na pewno to roleta tylnej szyby, ale tam zaprzyjaźniony elektryk ustalił, że prąd dochodzi, tylko problem jest pewnie z samym jej silniczkiem. Nawet nie mam pojęcia kto mógł ją zdemontować i kiedy, na razie przyjąłem, że skoro wszystko wydaje się działać jak zawsze, to nie jest to coś istotnego...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 21, 2019 09:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hak holowniczy mam, ale odkręcony (dziwnym trafem nie został przepisany do dowodu rejestracyjnego, a ja nie zwróciłem na to uwagi), instalację też widzę z tyłu. Jako, że nie korzystałbym ani z haka ani tej instalacji, to po prostu zostawię temat w spokoju.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum