Dziękuję wszystkim obecnym za kolejny miło spędzony i już długo wyczekiwany zlot.
Brawo dla organizatorów jak zwykle profeska !
Ośrodek w moim klimacie czyli PRL to drugi ośrodek(a myślałem ze więcej takich nie będzie) w którym w spłuczce była ciepła woda
Tor szkolenie maty poślizgowe rewelacja, zupełnie inny niż poprzednie, można już było się ładnie rozpędzić.
Mimo ze mieszkam blisko to nie byłem ani na torze ani w muzeum
Fotki własnie zgrywam na googla i udostępnię w tym wątku.
Dolaczam sie do podziekowan.Relatywnie wszystko bylo swietnie.Klimat PRL jak najbardziej.Aby wylaczyc wode w zlewie,musialem kran skrecic w lewo i wtedy kurkiem zamknac.Bo inaczej gdzies od spodu cieklo
Jak pozbieram fotki to dorzuce w temacie.
Fotki pozbierane,wszystkie ad hoc.nic nie kasowalem
Ja również bardzo dziękuję wszystkim za wspólny zlot. Szczególnie organizatorom bo wkładają mnóstwo czasu i kosztów w organizację takiego spotkania.
Miło było spotkać starych wyjadaczy, trochę młodszych i tych nowych. Miejmy nadzieję, że nadal będziemy trwać w tak super miłej społeczności klubowej.
siemion - jesteś wielki. Dzięki tobie klub nadal istnieje. Mimo zasług Twoich poprzedników to szczerze mogę powiedzieć że bez Ciebie i Nieszki, która Ci pomaga i pozwala poświęcać tyle czasu na zajmowanie się klubem nie było by nas jako Roverki.
AndrewS + Miki - super fotki. Dzięki za sporo zdjęć rodzynka ZSa 180 Chrześniak fajnie było Cię widzieć na kolejnym zlocie. Jak zdasz na prawko to nie chcę Cię widzieć w innej furze niż Rover MG. No chyba, że będzie to FSO
Ze swojej strony starałem się jak mogłem i przez dwie noce schodziłem jako ostatni z placu boju. Pogadanki do 4 nad ranem bezcenne Bodzio, Maciek, Malignus coś o tym wiedzą
Uwielbiam te zloty i nie mogę się doczekać następnego!
P.S. Dopiero na zdjęciach zobaczyłem Barbie Harrego - Rewelacja
Pozdrówka dla Wszystkich uczestników.
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum