Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1997
Witam
Sprawa jest beznadziejna dla mnie, kuna tak zasmakowała się w kablach zapłonowych,że nie mam szans ,żeby prawidłowo nowe podłączyć bo zjadła całe i tylko fajki zostawiła. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś zrobił mi zdjęcie komory silnika z rovera 618i jak idą od kopułki kable do świec, bądź też dał plik profesjonalny, jak podłączyć kable. Dziękuję
Ostatnio zmieniony przez SAYKIC Pią Gru 17, 2021 12:50, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 17, 2021 12:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Właśnie nie ma, są jedynie oznaczenia A1 i jakieś C1 w dwóch miejscach. Dobre zdjęcie by rozwiązało problem. Szukałem nawet po ogłoszeniach na portalach,żeby zadzwonić z nietypową prośba o zdjęcie komory silnika ale nigdzie nie ma mojego modelu w sprzedaży
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum