Wysłany: Sro Lip 20, 2011 23:11 Co dzisiaj zrobiłem dla swojego Roverka ?
Witajcie,
Zapożyczyłem ten temat z forum IntruderPolska.
Tutaj każdy z nas Panie i Panowie niech pisze co danego dnia pogrzebał przy swojej maszynce. Mam cicha nadzieje, ze każdy podłapie ten temat
Tutaj zacznę ja, akurat dzisiaj zafundowałem mojemu R po zakupie blisko 2,5 roku temu nowy rozrzad i wszystkie paski + palec i kopułka.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 20, 2011 23:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja wczoraj odebrałem, wraz z montażem, wyczyszczony i usprawniony zamek tylnej klapy - dziś pewnie założę z powrotem plastiki wnętrza klapy.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ja wczoraj swojemu roverkowi zafundowałem przejażdżkę i oberwałem coś w podwoziu i chyba coś w zawieszeniu na spowalniaczu, bo teraz coś stuka przy kole i jakaś blacha mi szura o asfalt, hmm no i przednie zawieszenie jakoś się opuściło...
a ja dziś wjechałam w koleiny na piaszczystej drodze, zabuksowałam, trochę mnie zarzuciło
więc ci dziś zrobiłam dla mojego roverka? ubrudziłam go piaskową breją po sam dach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum