Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 20:00 [R400] Zero błędów a dalej miga SRS
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam. Podłączyłem dzisaj bezpiecznik od SRS bo go nie było. I teraz gasnie SRS razem z chek engine, ale po chwili zaczyna błykac tak raz na 5, 6 sekund. Wybłykałem soebie błędy i cały czas błyka mi 12( znaczy nie ma błedów). Przeszukałem wiec szukajke duzo jest o tasmie pod kierownica, alre nie ma jak sie do niej dobrac ani co z czym ma byc połączone. dodam ze ściagnąłem sobie RAVE ale mi nie chodzi wiec nie odsyłajcie mnie tam .
Da sie jakos to skasowac czy zniknie błukanie po usunieciu usterki?
Jak sie dobrac do napinaczy?
moze lepiej dla swojego bezpieczeństwa z powrotem wyciagnąc bezpiecznik SRS?
Z góry dziekuje za wszelkie wskazówki.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 13, 2011 22:44, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 20:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Do napinaczy dobierz się od spodu fotela, po kilkunastominutowym odłączeniu akumulatora. Jeżeli to wina łączy pod spodem foteli to może pomóc rozłączenie / podłączenie ponowne kabelków biegnących do napinaczy pasów.
A jak do tej taśmy sie dobrac?? jak wyglada? I własnie co to za mata pod siedzeniem bo pierwsze słysze o czyms takim. Czy poduszki są podpiete gdzies pod skrzynke bezpieczników? a poduszki mam dwie.
dodam ze ściagnąłem sobie RAVE ale mi nie chodzi wiec nie odsyłajcie mnie tam .
Jak to Ci "nie chodzi". Odpalasz RAVEa plikiem Tdata.exe (nie może być włączony żaden Acrobat w tle) i będzie chodzić.
Pisałem juz o tym w innym wątku na HYDEPARKU, że; wyskakuje mi ze TDATA exe jest nieprawidłowa aplikacją dla win 32. Nie wiem o co chodzi bo sie po prostu nie znam. RAVE nagrany na płytce,plytke czyta pokazuje jakies obrazki ale nie ma instrukcji żadnych.
pójdę jeszcze do kolegi ma nowego kompa może u niego odpali.
A odpali tylko z płytki czy musi byc ta ikonka jeszcze w na pulpicie???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum