Wysłany: Wto Maj 01, 2007 11:16 Nowy zakup do r600
Roverka 618si mam od jakichs 2 miesiecy i brakowalo mi do niego fajnych kółek,ale zeby bylo ladniej postanowilem obnizyc go, i wstawilem mu sprezyny -40mm aybacha(czy jakos tak:P) i do tego kupilem felgi 16" et40 szerokosc 7" no i kapcie 205/50/16.
Jak dlamnie wyglada bosko,nie ma osoby ktora by nie zwrocila uwagi:D,haha przyciaga oko:)
Podoba sie?Bo mi bardzo:)
Pozdrawiam wszystkich roveromaniaków!
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 12:57 Re: Nowy zakup do r600
jesli chodzi o kolka i obnizeie zawiechy to wyglada to cudnie przez obnizenie daje takie efekt wizyualny ze kola wydaja sie byc wieksze niz w rzeczywistosci
Felgi pasują do R600 i wyglądają naprawdę ciekawie (co to za firma)!!!
pawciu87 napisał/a:
obnizenie daje takie efekt wizyualny ze kola wydaja sie byc wieksze niz w rzeczywistosci
z tym się zgodzę
podobają mi się również chromy w zderzaku (jak one się tam znalazły? i czy mógł byś zrobić foto jak to z bliska wygląda )
co do pozostałych nakładek chromowanych to dla mnie już przesada (klamki i spryskiwacze) nie podobają mi się również światełka w zderzaku (to jest moja opinia)
co do pozostałych nakładek chromowanych to dla mnie już przesada (klamki i spryskiwacze) nie podobają mi się również światełka w zderzaku (to jest moja opinia)
No niestety auto juz takie kupilem z niemiec,byly wlasciciel sie dorwal do niego i go zaczoł upiekszac.
Te spryskiwacze mysle ze usune.To co usunelem to chlapacze.....(porażka)!
A co do tych lampek w zderzakach(tzw.obrysówki) to ich nie moge usunąć bo bede mial dziory w zderzaku..Wiedz zostaja.
To nie ja palilem tam laka;)
Odnosnie tych chromow na zderzakach to wyglada to nawet ladnie, i tylko tyle o tym wiem:)
Pozdro
obniżenie - OK
rozmiar felgi - OK
rozmiar opon - OK
wzór felg - wybrałbym całe srebrne - czarny rant sprawia wrażenie połączenia z oponą i wizualnie pomniejsza koło. A chyba nie o to chodziło przy zmianie na 16" ?
Pytałeś o zdanie - prosze bardzo.
Przede wszystkim Tobie ma sie podobać !
P.S.
na temat chromów "zawsze i wszędzie" się nie wypowiem zrobili to za mnie przedmówcy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum