Miałem to samo(620i). Niestety gumy samej nie dokupisz. W sklepie zaproponowali mi dwie opcje części.
1. chińska 50PLN ale bez gum
2. japońska 80PLN z gumami
Zapytaj czy nie mają japońskiej
ja nie wiem czy dobrze zrozumiałem ten temat, ale ....
jeśli chodzi o łącznik stabilizatora do R200 to jest dostępny razem z gumami (silentblockami) w tomateam bez żadnego problemu , co widać nawet na zdjęciu
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
ja nie wiem czy dobrze zrozumiałem ten temat, ale ....
jeśli chodzi o łącznik stabilizatora do R200 to jest dostępny razem z gumami (silentblockami) w tomateam bez żadnego problemu , co widać nawet na zdjęciu
No powiem tak... ja na tym zdjęciu nie widze żadnej gumu ale lajkonik jestem. Chodzi o gumę która włazi właśnie w ten otwór i jest przyczepiona do belki stabilizatora. Teraz u mnie wygląda to tak że ten łącznik sobie lata z jednej strony
To może czegoś innego powinieniem szukać? W każdym razie w TomaTeam odpowiedzieli mi, że to jest sam łacznik bez gumy... i tyle...
No powiem tak... ja na tym zdjęciu nie widze żadnej gumu ale lajkonik jestem.
no to wstawiam lepszą fotkę kompletnego łącznika stabilizatora przedniego do R200
Jak widać jest z gumami (silentblockami)
whistler napisał/a:
Teraz u mnie wygląda to tak że ten łącznik sobie lata z jednej strony
na poniższym obrazku wyraźnie widać jak powinien być zamontowany łącznik stabilizatora. Po prostu połóż się pod autem i spróbuj dokładnie opisać w czym tkwi problem, bo ja chyba nadal nie rozumiem. Jeśli nie gumy łącznika to jakie inne ?
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
No to jednak jestem lajkonik Jak się przyjrzałem zdjęciu i szkicowi to teraz rozumiem jak to się montuje Ja myślałem że ta guma to osobny element jest! Sory za indolencje!!! Ale Rover to nie garbus A tam zawieszenie to zupełnie inne bajka jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum