Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2001
Witam, mam mały problem i dosyć dziwny. Jak jadę trochę szybciej czyli powyżej 140km/h to w kabinie pojawia się dziwny zapach. Pojawia się zazwyczaj jak zdejmę już nogę z gazu. Zapach jest dziwny... niczym przypalone włosy albo coś takiego Ma ktoś może pomysł czym to może być spowodowane?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 31, 2010 15:19, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 20:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam, mam mały problem i dosyć dziwny. Jak jadę trochę szybciej czyli powyżej 140km/h to w kabinie pojawia się dziwny zapach. Pojawia się zazwyczaj jak zdejmę już nogę z gazu. Zapach jest dziwny... niczym przypalone włosy albo coś takiego Ma ktoś może pomysł czym to może być spowodowane?
witam ja miałem dziwny zapach po zalaczeniu klimy lub nawiewu w poczatkowej fazie...
wymieniłem filtr kabinowy przeciwyłkowy i odgrzybiłem klime i problem minool
_________________ ET-14,665 FIAT SC 1.4 16V
ET-16,660 MG ZS 120
Filtr kabinowy wymieniłem niecały tydzień temu i klima też była napełniana. Nie była chyba odgrzybiana ale to wtedy chyba dziwne, że smród by się pojawiał tylko przy dużych prędkościach ?
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 20:54
Sprawdż wężyk odpowietrzający skrzynię korbową , ten który łączy obie pokrywy zaworów i idzie do przepustnicy (pękają na trójniku)
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum