Witam,
mam problemik z 220 td z 97 roku,raz dziennie czasami dwa jadac auto poprostu gasnie,i zaraz odpalam bez problemu,wczesniej zauwarzylem ze zapalala sie czasami podczas jazdy kontrolka od swiec zarowych jesli ktos ma jakies pomysly co to moze byc bylbym wdzieczny
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez mikefirma Pon Sty 14, 2008 16:02, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 11:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
mikefirma jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji w swoim pierwszym poście) ...
... a wystarczyło przeczytać TO
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
dopisek od moderatora:
mikefirma, jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji w swoim pierwszym poście) ...
... a wystarczyło przeczytać TO
A Ty masz wersję z Intercoolerem, czy bez?? bo nie ma takiego oznaczenia ja TD w Roverkach.
Zacząłbym od posprawdzania masy i wszelkich kabelków przy silniku. Moim zdaniem coś jest poluzowane i "nie styka"
Poczytaj też techniczny FAQ (link w moim podpisie)
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 12:36
Ja bym sprawdził wszystkie kabelki przy alternatorze... i połączenie masy przy aku... nie pamietam dobrze ale chyba jak urwal sie ojcu kabel od masy to świciły jakieś kontrolki bo "brało" mase przez nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum