Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Jak znależć bezpiecznik odpowiedziałny za światło w kabinie, lampkę na stacyjce (naokoło kluczyka) oraz antenę elektryczną???? Bo te rzeczy mi w ostatnich dniach padły. Czy jest jeden od tgo wszystkiego czy moze jeden od kazdego?? Przejrzałem RAVE'a na szybko ale nie wpadło mi to w oko jakoś.....
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 22, 2011 00:24, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 13:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ok już rozwiązałem problem znalazłem w RAVE'ie tą informację. Chodziło o bezpiecznik numer 29 (15Amp), który odpowiada za oświetlenie wnętrza, antenę i coś tam jeszcze. Był faktycznie tak jak podejrzewałem przepalony, wymienilem go i wszystko pięknie śmiga aż miło....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum