noooooooo ja jestem za generalnie jakos sie tam dopasuje.... juz dawno mi minely czasy kiedy to w kazda sobote szlo sie do knajpki i sie siedzialo ze znajomymy...
takze ja mowie tak. ale z gory mowie ze ja nie pije nic co ma promile, z zasady i wogole.ale to przeciez zaden problem
xROnx, tez miewam takie odchyly czasami (tj powiedzmy pol roku czy rok abstynencji kompletnej )
no coz u mnie to sie wiąże z sXe (zapraszam do wpisania w googlach straight edge albo sXe - bo nie chce mi sie pisac o tym 30 stron na forum i trwa juz to 6 lat i konca nie widac - ale ogolnie temat do pogadania np na wieczornych spotach w ZG
u mnie tez co niektore weekendy sa zajete przez zjazdy na UZ ale w moim przypadku to sa godziny poludniowe i chwilowe(jade sie tam pokazac pogadac troche z ludzmi i tyle )
...trzeci raz juz nie chce mi sie pisać tego samego, ale ... (że niby zalogowac sie muszę)
ok. ja pracuje tygodniami , tydzień rano , tydzień do wieczora tj. do 21:30, ale Zielona nie taka duza znowu
Jak będe wolna , pojawie sie, jak nie, to mnie nie będzie
Pomysł fajny! Pierwsza klasa!
P.S. ...ale co Ty, Skiba masz w Zielonej G. że co tydzień na spotkanku sie będziesz zjawiał?
Mieszkasz w G czy ZG
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 22:04
W ten czwartek ide ze znajomymi z pracy i okolic na piwo (prawdopodobnie do Kawonu czy cos). Ino idziemy z kobietami W sumie mozna zokupowac wieksza ilosc stolikow i zrobic male posiedzenie
[ Dodano: Pon Mar 10, 2008 23:03 ]
Tak na marginesie, wypadaloby sie podzielic jakimis kontaktami wzajemnymi na wypadek roaznych spotow czy cos, bo jak na razie to ja mam numer komunistyczny do xROnx'a tylko i GG do Stringa, Skiby i zaraz dodam sobie mundke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum