Wejść wejdzie.
Jedynym problemem może być regulacja siedzeń. Jeżeli fotel kierowcy ma pełną regulację to będzie ją posiadał pasażer chyba że siedzenie pasażera w angliku też ma pełną regulację.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Wejść wejdzie.
Jedynym problemem może być regulacja siedzeń. Jeżeli fotel kierowcy ma pełną regulację to będzie ją posiadał pasażer chyba że siedzenie pasażera w angliku też ma pełną regulację.
a właśnie, już jak jest taki temat to nie będę zakładał nowego, słuchajcie, mogę mieć skóre od Rovera 400/45 ale zastanawiam się czy będzie pasować?? będzie czy nie??
bo w sumie przecież to to samo co 2setki tylko w sedanie czekam na Wasze odpowiedzi, dzięki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 527 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 13:42
tak trzeba wywalic cale mocowanie klamki i wstawic od r25 skrócić linke od klamki,i sporo roboty z tym jest aby przelozyc mocowanie klamki przez tapicerke ja to robilem 7godzin
hmmm z tego wszystkiego wynika, że lepiej do tapicera oddać, nie chcę mieć skóry bo nie mam klimy a wiadomo bez klimy zimą zimno od skóry a latem wszystko się klei, myślałem raczej żeby, siedzenie po bokach obszyć skóra a cały środek, jakiś ciekawy materiał. Firma JAVA Car Design robi niezłą tapicerkę ale oni się cenią.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 527 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 22:51
jasiu87 napisał/a:
hmmm z tego wszystkiego wynika, że lepiej do tapicera oddać, nie chcę mieć skóry bo nie mam klimy a wiadomo bez klimy zimą zimno od skóry a latem wszystko się klei, myślałem raczej żeby, siedzenie po bokach obszyć skóra a cały środek, jakiś ciekawy materiał. Firma JAVA Car Design robi niezłą tapicerkę ale oni się cenią.
przeciez ja np mam pół skóre seryjnie montowane w roverku 25 gti to po co obijac w skore za 4tys? skoro mozna kupic caly zestaw całkiem swiezy za 1000-1500? ja za swoja tapicerke dałem 1350zł w ciechanowie w art bizar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum