Wysłany: Wto Mar 25, 2008 13:53 Kolejna 214 w Wawce
Witam
W końcu po wielu trudach i bojach stoczonych podczas rejestracji mogę się z Wami przywitać.
Roverka nabyłem we wrześniu ubiegłego roku za namową kumpla - klubowicza (Michaelp - dzięki) od także jednego z klubowiczów (jego wiernego nieocenionego silver szerszenia). Nigdy nie zapomnę jego miny jak od niego odjeżdżałem (widok prawie płaczącego Krisa - bezcenny ). Również od tego czasu czytam to forum i zdążyłem nawet zawitać na 2 spotach na bemowie, co prawda krótko, ale obiecuję to nadrobić. Roverek jest z 1997r i mimo swojego przebiegu spisuje sie świetnie. Od czasu zakupu wymieniłem jedynie tarcze, klocki, końcówki drążków i drążki (zakupione zresztą u Tomiego).
W skrócie auto posiada: 1,4 (103KM ), poduchę, elektryczne szybki i troszkę drewna w kokpicie.
Fotki mojego silver szerszenia wstawię później, jak wyjdę z pracy
P.S.
Do kolegi BRT - a: dzięki za dobre chęci przy problemach z rejestracją, poradziłem sobie w inny sposób zakładając nowy profil i nowe konto mailowe na innym portalu.
_________________ Pozdrawiam
R@v
Ostatnio zmieniony przez rav1984 Wto Mar 25, 2008 18:09, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 13:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Witam Właśnie to miałem zaproponować, jeśli by sie ponownie nie udało zalogować W takim razie Twoje konto poprzednie usunę Do zobaczenia na spocie/zlocie
jeszcze nie posiadam, jak będę miał to napewno się pochwalę, zdjęcia powyżej (większość) pochodzi z galerii Krisa
Mam nadzieję że będzie Ci się sprawował jak należy!!! Pod moją stopą nieraz cienko pierdział, ale w zasadzie to miał idealne warunki... szkoda mi go teraz choć następca w niczym mu nie ustępuje... no może w kolorze
spokojnie Kris, nie martw się - szerszeń wpadł w dobre ręce - póki co nie mam z nim żadnych problemów ( leje i jadę ), poza tym dobrze wiedziałem co w nim piszczy zanim mi go sprzedałeś, więc na żadnego zonka nie trafiłem. Odjeżdżając od Ciebie bałem się tylko Twojej konfrontacji z żoną
no, ale chyba teraz nie żałuje nowego nabytku??
No i ja chyba będę musiał podjechać do Ciebie zobaczyć tego chroma
no i szanuj go jak szerszenia, bo kto wie jak będziesz go sprzedawał w przyszłości, to może znowu na mnie trafi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum