Odklejająca się podsufitka to standard w R600 - podkleić klejem tapicerskim lub wymienić.
NEOSSS, a ile do wersji z szyberdachem i cy przekładasz, bo ja zdolności do takich rzeczy to nie mam.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maciej, podsufitka 80zl(wersja z szyberdachiem) w stanie 4+/6 podjedz to zmienie Ci w gratisie i sie czegos nauczysz przy okazji bo to zaledwie 10 srubek i troche podwazania z wyciaganiem wlacznie tylka ciezko ja wsadzic jak sa fotele w srodku
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Odklejająca się podsufitka to standard w R600 - podkleić klejem tapicerskim lub wymienić.
Nie powiedziałbym, że standard. Z moją (auto z Włoch) było wszystko w porządku jak kupiłem. Odkleiła się po wizycie w myjni ręcznej (prano mi podsufitkę...).
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie powiedziałbym, że standard. Z moją (auto z Włoch) było wszystko w porządku jak kupiłem. Odkleiła się po wizycie w myjni ręcznej (prano mi podsufitkę...).
U mnie zaczęła się odklejać (na szczęście na razie tylko pod osłoną przeciw słoneczną) jak trochę zawilgotniało (mam prawdopodobnie źle wklejoną szybę przednią).
llygas też ma odklejoną.
Wydaje mi się, że w tym wieku (u mnie 13 lat) wystarczy mocniej ją nacisnąć/naprężyć i się odkleja, o praniu i moczeniu nie wspominając.
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 18:08 [620i 2.0 95r] Podsufitka sie odkleja miejscami
Ja podejrzewam nieszczelny szyberdach ,który i tak nie działa jeszcze nie wiem na sto procent ale naprawę podsufitki i szyberdachu muszę poprzedzić wymianą uszczelki w szyberdachu.
Bo sprawdziłem bezpieczniki a w deszczowy dzień zauważyłem wodę w okolicy wł/wył szyberdach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum