Wysłany: Sro Maj 28, 2008 10:14 [R600] Problem diagnostyczny
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: < 1993
No to tak posiadam roverka 600 Si z gazem no i spadaja mi obroty jak gasnie na benzynce chodzi nie rowno wiec pojechalem do mechanika chlopak zna sie na samochodach troszke lecz z tymi mialk malo wspolnego bo sa wyjatkowe oczywiscie i niestety nie posiada do niego programu diagnoistycznego a caly sprzet posaiada i mam pytanie czy moze ktos posiada taki program ktory moge mu dac zeby sobie wgral
pozdrawiam jankleszci
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 23, 2011 12:37, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 10:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Kwi 2008 Posty: 8 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 21:01 Obroty falują na gazie i benzynie a nawet ..
gaśnie jak jest zimny.Miałem podobny problem byłem u kilku fachowców diagnostów
z komputerem przez złącze OBD nie umieli się połączyć.Mówili że to silnik krokowy ale trafiłem na gościa co zna ten silnik z Hondy Acord i na początek zaczął od ustawienia zaworów i to było to.Poprostu na gazie trzeba co jakieś 15tyś sprawdzać zawory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum