Bardzo się cieszę, że zaczęły pojawiać się foteczi w galerii na stronie klubowej z XIII Zlotu, ale nie wiem poczemu i jakim cudem zaakceptowało tak wielką fote jak ta: http://roverki.pl/images/...or/P1000790.JPG
2560px na 1920px to chyba lekka przesada, jak tylko krzaki pokazało mi na monitorze przy moich 1280x1024. Wskutek czego odechciało mi się dalej przeglądać...
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 17:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 01:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Brt nie chodziło o to, że to nie właściwa fotka, tylko że taka wielka
Przede wszystkim to chciałem zaznaczyć, że to nie automat zmniejsza fotki tylko admini i jeżeli ktoś wrzuca taki rozmiar zdięć, dodaje im dodatkowej pracy, lub zwyczajnie nie są umieszczane w galerii, w wyniku czego nie chce się już adminowi jak i wstawiającemu, gdyż wszyscy wiemy że jest to długotrwały proces
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Powinna być w galerii Argail'a, ale będziemy tak dyskutować, czy ktoś w końcu ją zmniejszy i przeniesie do właściwej galerii?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum