witam jestem oczywiscie uzytkownikiem ROVERA i mam pytanie czy jest mozliwosc przyjechania na jakis spot w warszawie chetnie by porozmawial na tematy roverka. kiedy odbedzie sie jakis spocik i gdzie?
dobryziom, Polska-Niemcy...
mariusz418, a co będziesz przed TV od rana czyhał na wynik?
Marvit, spójrz na temat... Spoty odbywają się w WaWie na Bemowie przy CH Bemowo, na parkingu... Najbliższy spot 8.06 godzina jeszcze nie znana, jeżeli nie będziesz mógł nas znaleźć dzwoń do któregoś ze spotowiczów np. maciej, MaReK którzy bywają chyba zawsze...
O której jest mecz i gdzie oglądamy?
Ja o 18 ruszam z nad Zegrza, więc koło 19 powiniennem być już w okolicach dom/Bemowo.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
hehe... To zobaczymy, bo właśnie dostałem zaproszenie do kumpla, który ma rzutnik, więc nie wiem, czy dotrę.
Nie jest to do końca pewne, bo kumpel chyba jeszcze nie wie, że aż tyle osób zaprosił...
Ale cóż - takie życie - chciał mieć rzutnik, to ma imprezy...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
konkrety panowie, ja uwazam ze w czasie meczu to wiekszosc osob nie bedzie chciala na parkingu stac, tylko beda po pubach i znajomych rozproszeni.
ja na ten przyklad mam zamiar wypic ktores z piw, ktore zbieram z roznych miejsc, a ktorych nie mam czasu wypic( piwo z czech,swieze z browaru zywca, z lokalnego bro , ciemne z... itd itp )
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum