Wysłany: Pią Cze 20, 2008 22:30 [r200 1,4 16v 1999] problem z obrotami
Witam was drodzy klubowicze, mam nastepujący problem- mianowicie od jakiegoś czasu mój rover , zaczyna zawieszac obroty przy wysprzegleniu na jakis 2 tys. czasem 2,5 tys. przeglądałem wszystkie posty, ale nic kąkretnego nie znalazłem. Proszę was o pomoc, podanie przyczyny, moze ktos wie jak to usunąć Mam jeszcze jeden problem, jadąc na klimatyzacji jakies 20 km. zaczyna coś drgac- w samochodzie w środku słychac dragnia, tak jak by cos bilo , moze jakiś wałek Proszę o pomoc, ewentualnie namiar na mechanika w okolicy RYBNIKA- woj. śląskie. Wiem że tematy takie były juz poruszane, ale nie moge sobie z tym poradzić.
Wielkie dzięki za zrozumienie . Kamil.
Ostatnio zmieniony przez Skiba Pią Cze 20, 2008 22:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 22:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam was drodzy klubowicze, mam nastepujący problem- mianowicie od jakiegoś czasu mój rover , zaczyna zawieszac obroty przy wysprzegleniu na jakis 2 tys. czasem 2,5 tys. przeglądałem wszystkie posty, ale nic kąkretnego nie znalazłem.
Trzeba było zajrzeć do technicznego FAQ na stronę klubową, bo tam jest odpowiedź.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum