Dyskryminacja ponieważ zależy mi aktualnie na wymianie informacji z właścicielami tego modelu. Bo niestety nikt nic nie wie, nic nie można dostać kupić w tym Trójmieście, w grupie może będzie łatwiej.
A tak na serio, liczę że ktokolwiek niezależnie od modelu się odezwie. Co do tematu zostane przy nowym, będzie łatwiej ogarnąć.
Dyskryminacja ponieważ zależy mi aktualnie na wymianie informacji z właścicielami tego modelu. Bo niestety nikt nic nie wie, nic nie można dostać kupić w tym Trójmieście, w grupie może będzie łatwiej.
Hmm... podejrzewam że użytkownicy innych modeli też "coś tam pomóc" będą mogli;)
soboc napisał/a:
liczę że ktokolwiek niezależnie od modelu się odezwie. Co do tematu zostane przy nowym, będzie łatwiej ogarnąć.
Jak chcesz;) Choć osobiście wydaje mi się że właśnie łatwiej ogarnąć jak jest jeden topic, a nie kilka;) A i o spotach itp ludzie info raczej w dziale o zlotach/spotach i innych spotkaniach szukają aniżeli w powitaniach... więc najwyżej poproś moda/admina żeby przerzucił wątek;)
Pozdrawiam!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
MikeLD, to może wpadnij bez auta, a na kolejnym spocie pokażesz nam swojego zielonego rumaka
To jak z tym spotkaniem, pasuje Wam sobota 22.11.2008r. godzina 16.00 na podziemnym parkingu pod Kauflandem w Gdyni Grabówku? Będzie ktoś?
proszę Was, tylko nie TA sobota
odstawiam auto do mechanika w czwartek i na 99,9% nie ma szans, żeby Roverek wrócił do mnie przed początkiem przyszłego tygodnia
w innych terminach piszę się na spocik
Ja ogólnie też słabo z czasem stoję. Gdyby był rover to bym na siłę pojechał, ale jak kwitnie w warsztacie to nie będę sobie psuł humoru widząc inne na chodzie.
_________________ Czasem myślisz, że los się do Ciebie uśmiechnął, a Ty go po prostu rozśmieszyłeś.
Ja to przed połówą grudnia jestem bez szans na odbiór auta.
A jak już będzie to może na jakims otwartym parkingu -wieczorkiem, po opadach śniegu będzie weselej.
_________________ Czasem myślisz, że los się do Ciebie uśmiechnął, a Ty go po prostu rozśmieszyłeś.
oh my God!
dobrze przeczytałem: HGF, pęknięta głowica, termostat, dzwon w du.ę, kop w drzwi... a ja myślałem, że moja 3 miesięczna walka z wiecznie blokującym się zaciskiem (nawet po trzech regeneracja w dwóch firmach) to masakra ...
Ja będę prawdopodobnie w Gdyni za tydzień (28-30.11), ale nie wiem, czy Roverkiem i będę miał sporo zajęć na AM...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum