Wysłany: Sro Lip 09, 2008 19:34 Zaproszenie na 1. Tuning Show w Nowym Sączu
Witam,
Na skrzynkę klubową wysłane zostało zaproszenie na 1. Tuning Show w Nowym Sączu. W związku z tą imprezą nie jest organizowany zlot ogólnopolski, który odbyłby się w połączeniu ze wspomnianą imprezą.
Wychodząc z założenia, że część z Klubowiczów oraz Sympatyków mogłaby być zainteresowana udziałem w tej imprezie, postanowiłem przekazać informację za pośrednictwem naszego forum.
Jaki zlot ogólnopolski? Planowałeś jakiś zlot na 19 lipca?
Ale napisałem, że nie jest organizowany w związku z tą imprezą, w sensie ewentualnego połączenia zlotu ogólnopolskiego z tą imprezą Tylko tak dla informacji, wcześniej, przy organizacji takich imprez pojawiały się pytania, czy w związku z zaproszeniami na takie imprezy, planujemy zorganizowanie zlotu ogólnopolskiego, więc wolałem to po prostu napisać w zaproszeniu, które otrzymaliśmy, że w związku z tym nic nie organizujemy, żeby odpowiedzieć na pytania, które potencjalnie mogłyby się pojawić
[ Dodano: Sro Lip 09, 2008 20:54 ]
Tomaszi napisał/a:
emes możesz rozwinąć ten cytat - proszę, albo się popraw
Ale napisałem, że nie jest organizowany w związku z tą imprezą, w sensie ewentualnego połączenia zlotu ogólnopolskiego z tą imprezą
Niezbadane są ścieżki myśli umysłu Twojego
Ja rozumiem pod pojęciem "zlot ogólnopolski" spotkanie organizowane przez Klub i przeznaczone wyłącznie dla klubowiczów i sympatyków, a nie żadne masowe tuning show
Stąd moje zdziwienie (i Tomaszi również)
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Ja rozumiem pod pojęciem "zlot ogólnopolski" spotkanie organizowane przez Klub i przeznaczone wyłącznie dla klubowiczów i sympatyków
Ja dokładnie tak samo. Wcześniej, przy okazji takich zaproszeń, pytały o to osoby, które na forum są od niedawna i w związku z takimi zaproszeniami pojawiały się różne interpretacje, po to właśnie o tym wspomniałem
piter34 napisał/a:
Stąd moje zdziwienie (i Tomaszi również)
Nie wiem czego Wy tam nie zrozumieliście, przeczytajcie jeszcze raz
Nie wiem czego Wy tam nie zrozumieliście, przeczytajcie jeszcze raz
My rozumiemy Twoje słowa. Zdziwiło nas użycie terminu "zlot ogólnopolski", bo nigdy zlotu nie łączymy z imprezami typu "tuning show".
jakbyś napisał "spotkanie ogólnopolskie" to pewnie by nikt nic nie napisał
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
bo nigdy zlotu nie łączymy z imprezami typu "tuning show"
Dokładnie, poza tym, raczej nie mamy takiego zamiaru. Jeszcze raz wyjaśnię, że użyłem tego określenia, aby odpowiedzieć na pytania, które otrzymywałem w związku z podobnymi zaproszeniami, które pojawiały się już na forum
piter34 napisał/a:
jakbyś napisał "spotkanie ogólnopolskie" to pewnie by nikt nic nie napisał
Dzizus.
Chłopaki, przyzwyczajcie się, emes od jakiegoś czasu tworzy takie zdania i już
emes, może próbuj formułować krótsze zdania. To co wysyłasz od jakiegoś czasu to jakieś mega zaplątanie z poplątaniem. Czytasz to co napisałeś przed wysłaniem?
Pewnie, że czytam. Nie wiem, co tam jest niezrozumiałe Ale po dyskusji okazało się, że piter wszystko zrozumiał, tylko czepiał się określenia zlot ogólnopolski Dajcie już spokój, EOT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum