Wysłany: Pon Sie 11, 2008 15:53 Cykliczne spoty na Śląsku
Chce zorganizowac cykliczne spoty by byly co tydzien badz dwa w jakims wyznaczonym miejscu. Mozna by zaczac od niedzieli 17.08.2008 o godz 17-18 i tak co tydzien, mysle ze w niedziele kazdy by znalazl troche czasu na tego spota. Jesli by Wam to odpowiadalo to prosze udzielajcie sie w tym temacie. Macie jakas fajna miejscowke to propozycje tez mile widziane bo parkingi na sklepach to nie za fajna miejscowka, myslalem o dolinie trzech stawow kolo restauracji "Panderoza" jest fajny parking, ale czekam na wasze propozycje, co wy na to?
Ja jestem za, ale nie lubię 3 stawów i niechętnie dowlekę się do Katowic. Ty zaproponowałeś własne miasto ja zaproponuje własne M1 Zabrze, koło Norauto, zawsze jest tam sporo miejsca.
kazda propozycja mile widziana, ale czy to musza byc zawsze parkingi obok CH, czekamy na reszte moze wyznaczymy jakies posrednie miejsce zeby wszyscy mieli blisko
ralfi83 pomysł jest bardzo dobry,zobaczcie jak to robi Warszawa oni spotykają się co tydzień w niedziele o 20,00 sam nawet byłem na takim spotkaniu chociaż zrobiłem 570 km w dwie strony a zaledwie spędziłem z nimi 2 godziny to nie żałuję tego. Czas bardzo fajnie spędzony w miłym towarzystwie , a i dowiedziałem się troszkę wiadomości na temat mojego roverka.I mam też taką propozycję czy nie można by połączyć tego spota jako Śląsko-Zagłebiowski myślę że może w ten sposób było by więcej chętnych,przykładem jest ostatni spot który odbył się w Czeladzi gdzie ja byłem reprezentującym Zagłębie a ralfi i bula byli ze Śląska i też było fajnie tylko szkoda że tak mało osób.Myślę że co do miejsca można się dogadać ,tylko żeby to nie trwało zbyt długo i ten spot 17 -08 mógł się odbyć
tu nie chodzi o zwiedzanie miasta tylko zeby kazdy mial podobna droge na to wyznaczone miejsce mnie to obojetnem, moze pogodzimy to i raz zrobimy u Ciebie zouza, raz u cige, a kiedys tam u mnie i co wy na to Ale chodzi mi tez o to by miec stala miejscowke by sie nie pogubic gdzie jest nastepny spot bo czesc ludzi bedzie w czeladzi, czesc w zabrzu, a jeszce inni w katowicach
Ralfi był już chyba kiedyś pomysł na częste spoty, chyba nawet mój ale na śląsku wygląda to tak, że ludzie rozrzuceni po różnych miastach, a żeby ktoś się na spocie pojawił musiałam napisać tony PW. Pomysł jest super i podpisuję się pod nim obiema łapkami, ale z tego co widziałam do tej pory nie wiem czy wyjdzie
Był pomysł na grilla na lotnisku w Gliwicach. Chętnych specjalnie nie było
Gdzie by spot nie był ja postaram się pojawiać. Niestety 17go chyba wymięknę, bo jestem chora i na antybiotykach... no ale to jeszcze tydzień, może da radę.
właśnie tak sobie z zouzą gadałem o tych cyklicznych spotach i napisze tu moje spostrzeżenia
spoty np co tygodniowe szybko się znudzą wiem bo kiedyś tak spotowałem i po około pół roku nie ma już o czym z ludźmi gadać .
Centra handlowe są w sumie fajne ale nie do końca , IMHO plenewówki są o wiele bardziej ciekawe i w ogóle fajniejsze .
hawczyn napisał/a:
może chorzów jest w samym środku
no wszystko fajnie ale gdzie??,
Ja już pisałem z propozycją UROCZYSKA jest to bardzo fajne miejsce w Świętochłowicach czyli w połowie drogi , gdzie od lat spotykają się miłośnicy 4-ch kółek , dojazd idealny go z jakieś 500m od DTŚ.
a tu link go zumi to jest właśnie uroczysko UROCZYSKO
_________________ D-4D + Ubot 520xl
Ostatnio zmieniony przez DawidNB Pon Sie 11, 2008 19:35, w całości zmieniany 1 raz
No nie wiem... We wtorki, jak wracam z pracy, widze regularnie na jednym z parkingow, tez dosc spora grupe ludzi, wieksza niz nasza, okolo 20-30 samochodow. Na bemowie niedaleko naszego miejsca, tez w miare regularnie spotykaja sie chyba Hondy. W Arkadii ZTCW tez sie regularnie ludzie spotykaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum