Wysłany: Nie Sie 24, 2008 17:24 [216 sli 95 1.6] silniczek krokowy
Panowie odpowiedzcie mi na moje pytanie na temat silniczka krokowego. dlaczego jak odepne wtyczke od silniczka krokowego to mi silnik gaśnie, podobno ma nie zgasnac tak czytalem. moze miał ktos z was taki przypadek. pisałem już wczeniej o tym ale nikt mi nie odpowiedział. z góry dzieki.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 17:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
poniewaz chciałem podrególowac obroty jałowe i przeczytałem ze trzeba odpiąc silniczek krokowy ale autko nie ma zgasnac i ma sie zapalic kontrolka cheack engine a moje autko dorazu gasnie.nie wiem czy tak ma być.
ale jak ty chcesz podregulować te obroty, daj jakiś link do artykułu gdzie to czytałeś
w sumie nie wiem czy powinno auto zgasnąć jak odepniesz krokowca, ale postaram ci pomóc
no witam. nie uporałem sie jeszcze z tym moim problemem. zresetowałem ECU i teraz mi juz silnik nie gasnie jak odepne wtyczke od silniczka krokowego ale obroty mi automatycznie spadaja na jakies 100 obr. martwi mnie to. nie powinno tak być. pomózcie cos panowie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum