Mam problem z centralnym zamkiem. Po wyjęciu akumulatora i naładowaniu go (autko stało kilka dni bez akumulatora), po włożeniu naładowanego akumulatora mój centralny zamek zgłupiał! Przy próbie otwarcia auta z pilota, drzwi otwierają sie i od razu spowrotem zamykają! Nie można otworzyć auta z pilota, tylko przez kluczyk, ale nawet wtedy otwierają się tylko drzwi kierowcy. Także jak jestem już w środkui chciałbym otworzyć drzwi przez te "cypelki" (mechanicznie) to tez podnosze je i zaraz opadają spowrotem, zamykając wszystkie drzwi.
Co sięstało, jak to naprawić??? Czy ktoś może coś doradzić?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 13:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niestety to nie bateria. Wymieniłem na nową i dalej to samo.
Centralny nie działa nawet przez kluczyk. Otwieram kluczykiem tylko drzwi kierowcy reszta pozostaje zamknięta. Przy recznym podnoszeniu zapadek, zaraz samoczynnie opadaja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum