Wcale nie za tanie, brałem w podobnej cenie. Na innych aukcjach masz takie same maty, nieco droższe.
Co do ilości - na przednie drzwi w 200 zużyłem 6 mat 25x50cm, wyszły dwie warstwy. Trzecia też by się przydała...
Najlepiej zmierz drzwi i policz po trzy warstwy na każde
Na spotach chwalimy się autkami, wymieniamy doświadczenia, świadczymy pomoc, jak również śpiewamy szanty, wyszywamy i wyśmiewamy publicznie inne marki Takie tam koło gospodyń Roverkowych Trwa od pierwszego do ostatniego Roverkowicza - nie ma sztywnych godzin spotkań.
Wpadnij koniecznie, to się dowiesz. Polecam!
A co do ilości osób - tak niestety wygląda reprezentacja Poznania na większości spotkań
U mnie takich mat jak Twoje poszło 6 sztuk na jedne drzwi. 3 maty jedna obok drugiej "w pionie". I na to kolejna warstwa. I zasmażka
[ Dodano: Pią Paź 24, 2008 15:12 ] RoBBoD, jak dobrze pokombinujesz (tak jak ja ) to sześcioma matami zrobisz dwie warstwy na jednych drzwiach. Uda się bez problemu, trzeba tylko dobrze przymierzyć!
W 200 macie 3 drzwi ja mam 4 i bagaj go nie bede ruszał bo niech to jakos wygląda a nie jakad guma Pod tapicerką zniknie wiec luz. Ale czy tylnie drzwi też Niemam tam nagłośnienia.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mam 200 pięciodrzwiową Wygłuszałem tylko przednie, pod głośniki. Żeby dobrze grały musisz to zrobić. A jeśli chcesz mieć ogólnie ciszej w kabinie, to należałoby też wyłożyć matami tylne. I bagażnik. I podłogę. I przegrodę silnikową. I sufit jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum