mimo podobnej budowy różnica może tkwić w jakimś szczególe, który nie pozwoli Ci na sprawne działanie bądź w ogóle zamontowanie tego zamka ... EPC podaje zupełnie różne numery tych zamków więc ja osobiście bym raczej nie ryzykował
Natomiast znalazłem Ci sprzedawcę, który oferuje jeden z elementów klapy bagażnika do auta takiego jak Twoje
Może zadzwoń do Niego i zapytaj o zamek, którego szukasz. Może akurat ma coś takiego na stanie.
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Dzieki za info-faktycznie nie bede ryzykowal z tym zamkiem natomiast jezeli chodzi o sprzedawcow takich jakiego zaproponowales to oczywiscie zdazylem juz zbadac wiecej takich ofert z czesciami do mojego roverka. Dzisiaj niedziela-mam chwile czasu- to bede kontynuowal poszukiwania.
Mam nadzieje ze sie nie myle myslac ze podejdzie zamek od kazdego kanciaka hatchback??
Moze ktos zna adres jakiegos sklepu online i jest mozliwy zakup nowego takiego zamka?? O ile oczywiscie cena nie bedzie zabijala wielkoscia.
Panowie pomozcie cos bo serce mi sie kraje jak musze ladowac worki z gipsem na fotel pasazera
Jeszcze jedno wchodzi w gre wymiana calej klapy ale sa warunki: musi byc czarna i taka jaka ja fabryka stworzyla (spoiler, dzialajaca wycieraczka i ogrzewanie szyby).Pisze o tym gdyz w tej chwili wycieraczka jak i ogrzewanie szyby nie dzialaja wiec w ten sposob zalatwilbym wszystkie trzy problemy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum