Może i przygłupie pytanie, ale wolę się upewnić... Nie znalazłem nic na ten temat temat na forum, może zadałem pytanie w niewłaściwy sposób...
Otóż - do czego służą, co wskazują i czy powinienem się obawiać, jeśli świecą się lampki na prawo od kierownicy? Takie dwie malutkie diodki, jedna nad drugą.
Do tej pory nie zwracałem na nie uwagi, kojarzę jedynie, że nigdy nie świeciły się w trakcie jazdy. Natomiast dziś rano w czasie jazdy świeciła jedna, a po południu najpierw dwie - a potem jedna zgasła.
Czy mam się czego obawiać?
_________________ It's all right...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 22:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
secio, tego co jest na prawo od kierownicy, nie widać na załączonym przez Ciebie zdjęciu...
Poniżej wskazanie lokalizacji diod (na zdjęciu ich nie ma, pokazuję, gdzie powinny być).
Nawet nie wiedziałem, że to jakiś nieseryjny dodatek do 200...
Pomógł: 22 razy Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 387 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 23:55
Moze seryjny ale w opcji i ktos Ci odpowie. Jak mozesz zrob fotke, moze ktos tez ma cos takiego dolozone ale np. w innym miejscu i wie co to za cudo.
Obstawialbym jakis czujnik np. napiecia na akumulatorze albo cos w tym stylu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum