Witam
Ponieważ wczoraj w nocy skradziono mi halogeny na bezczelnego demontując je z auta stojącego prawie dociśniętym przodem do muru, muszę coś kupić i założyć znalazłem kilka na Allegro, i mam pytanie czy te z R75 i R45 są takie same jak z R25 i tylko różnią się ramkami ????????????
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 06, 2008 15:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nabyłem używane halogeny z 45 gość sprzedał je za bezcen na allegro 50zł za sztukę, wszystko jest OK, ale mam pytanie czy w przypadku halogenów jest jakaś regulacja, czyli ustawienie snopu światła, bo po założeniu mam wrażenie, że poprzednie, które miałem świeciły trochę dalej tzn. wyżej niż te, które teraz założyłem.
z tyłu halogenów jest jakowaś śruba wygląda na regulacyjną, do czego służy ?
A jeszcze jedno, co sądzicie o żarówkach Philips Blue Vision, czy je warto kupić, ponieważ o żarówkach Blue mam bardzo złą opinie, ale Philips produkuje dobre i trwałe żarówki przynajmniej samochodowe do tej pory jeżdżę na standartowych Philipsach i jest OK, mam blue W5W postojowe i też są OK czy H7-mijania (krótkie) i H1 -drogowe(długie) oraz halogenowe też H1 się u kogoś już sprawdziły ????????????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum