Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 01:24 [R200] Zmiana foteli + zmiana boczków drzwi
Witam
Natrafiłem na ciekawą aukcję. Jako, że niedaleko mam do sprzedającego jestem chętny nabyć bo fotele moim zdaniem wyglądają super. W swoim R mam standardowe materiałowe... więc raczej niezbyt ciekawie się prezentują. Co o nich myślicie, warto?? Czy są jakieś trudności w montażu boczków?
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Cze 2008 Posty: 16 Skąd: Kamienna Góra
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 06:51
Moim zdaniem warto bo szczerze mówiąc jeszcze takich nie widziałem a prezentują się świetnie. Co do boczków to kilka śrubek kilka zatrzasków i boczek schodzi. Było na forum 100 razy to bez problemu znajdziesz. Z resztą nie ma przy nich żadnej filozofii. Ja bym BRAŁ
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 08:52
To jak demontować boczki to wiem doskonale, chodziło mi raczej czy różnią się one ( klamka wydaje się być gdzie indziej ) budową na tyle, zeby sprawiło to jakąś trudność. Chociaż pewnie nie takie rzeczy się robiło . Dzięki.
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 09:06
Pytałem, klamki są nie ujęte w opisie ale kupujący je otrzyma. Jedno mnie jeszcze zastanawia na co wcześniej uwagi nie zwróciłem. Obecny kolor moich boczków jak i całej tapicerki przedniej jest czarny. Te drzwiczki na zdjęciu nie wydają się być czarne ( choć może są ale na zdjęciu tego nie widać). Mam rację? Jeśli nie są czarne to jakie i czy będzie to pasowało, bo mam pewne wątpliwości.
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 09:09
Botanix, z tego co wiem w ciemnej wersji serii 200 wszędzie jest taki ciemno szary kolor, i w r200 i w r25 i w mg zr. Nie wiedziałam ani jednego który byłby czarny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum