Wysłany: Pią Sty 23, 2009 09:34 [WWW] Ulotka klubowa - problem z otwarciem pliku
mam problem z otwarciem pliku zawierającego ulotkę klubową którą chciałem odtworzyć i wydrukować działam na systemie windows vista basic
_________________ ANDRZEJ
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 16:54, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 09:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
fearless [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 09:39 Re: [ Ulotka ]
cige napisał/a:
mam problem z otwarciem pliku zawierającego ulotkę klubową którą chciałem odtworzyć i wydrukować działam na systemie windows vista basic
Chyba nie ten dział - zaraz któryś moderator Cie opitoli...
Co do tego pliku - to wszystko jest ok. po prostu Vista tak szybko działa, że nawet nie zdążysz zauważyć - a ona otwiera i zamyka - musisz wyczuć ten moment pomiędzy i wtedy "ctrl+p"
edit: a tak serio - którego nie możesz otworzyć - tego spakowanego czy normalnego?? u mnie otwiera i to i to - a może problem z przeglądarką a nie systemem...
Albo sprawdź jeszcze - bo może pobiera tylko w tle - dolny prawy róg paska Firefoxa, napis - "pobieranie jednego pliku w toku" - jak jest tam coś takiego to znaczy że pobiera.
Cige podaj link z ktorego ciagniesz ulotke. Moze jest jakis bład pliku i trzeba go bedzie jeszcze raz wgrac na serwer.
Pozdrawiam,
[ Dodano: Pią Sty 23, 2009 10:53 ]
Sprawdzilem ze w dwoch dostepnych lokalizacjach - ulotka.doc i ulotka.zip, wszystko smiga bez problemu. Sprawdz czy dociaga Ci sie plik do konca.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum