Wysłany: Sob Lut 21, 2009 19:17 [R200] Tuning wnętrza na bardziej luksusowe
Witam,
Tak na razie tylko teoretycznie się zastanawiałem co można zdziałać w roverku 200 aby wnętrze nie było takie czarne, jak je odświeżyć ,a wręcz sprawić wrażenie że to samochód wyższej klasy? Na razie zapomnijmy o opłacalności konkretnych przeróbek, chce najpierw zebrać pomysły a dopiero potem kase na ewentualne modyfikacje
Dodam ze mam roverka z welurową tapicerką i zdecydowanie czarnymi plastikami.
Jasne plastiki o wiele lepiej się prezentują, myślałem nad ich pomalowaniem ale po tym jak znalazłem cały przód za nie całe 200zł raczej się nie opłaca, i pewnie efekt nie będzie ten sam.
Takie plastiki najlepiej by się prezentowały z jasną tapicerką, ale nie ma zbyt dużego wyboru oryginalnych skórzanych zestawów, zastanawiałem się nad kupieniem ładnych pokrowców i wszycia ich w fotel przez tapicera aby się nie zsuwały, robił ktoś coś takiego?
A może ktoś farbował swój welur?
Jeszcze jakieś pomysły?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 21, 2009 19:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na razie zapomnijmy o opłacalności konkretnych przeróbek
Możesz dać auto dobremu tapicerowi i może zrobić Ci kokpit w skórze. Jeśli lubisz jasne wnętrza to masz wówczas nie tylko beżowy kolor do wyboru (tak jak w przypadku oryginalnego jasnego kokpitu). Oczywiście tapicerkę na drzwiach i siedzeniach też Ci może zrobić. Jak również podsufitkę.
Obejrzyj sobie:
przeróbki
A tak nawiasem mówiąc - sama mam czarne wnętrze i czarną skórzaną tapicerkę i nie zamieniłabym tego koloru na żaden inny... Ale "de gustibus non...." itd.
Dodałam tylko aluramki, drewnianą gałkę i podłokietnik (też w czarnej skórze...).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum