witam wszystkich pragne sie pochwalić mój rover w chwili kupna miał 84KM jeżdził na zdławionej przepustnicy wymiana na przepustnice z 1.8 z małą przeróbką dała niesamowity efekt 108 koni i 127NM pomiar wykonany we V techu na ulicy bieżanowskiej w Krakowie .
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 20:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam wszystkich pragne sie pochwalić mój rover w chwili kupna miał 84KM jeżdził na zdławionej przepustnicy wymiana na przepustnice z 1.8 z małą przeróbką dała niesamowity efekt 108 koni i 127NM pomiar wykonany we V techu na ulicy bieżanowskiej w Krakowie .
Coś aż nie chce mi się wierzyć.... (zapewne thef przypomni mi moją prowokację z początku mojej egzystęcji na forum pod tytułem "Nowe moce" )
Jeśli to takie proste - to ja też chcę taką przepustnicę, mam 1.6 si 111 KM, czyli biorąc pod uwagę przyrost mocy u Ciebie rzędu 24 KM - ja będę miał 125 KM - to prawie tyle co silniczek 1.8 K - series - jupiiiii Chcę tak Daj wskazówki jak to zrobić....
Ostatnio zmieniony przez fearless Pią Sty 30, 2009 20:31, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 20:35
Brt, nie mówię o chipie tylko, że komp jest chyba inny.
fearless, jakby to było takie proste nikt nie bawił by się w doloty i inne uturbianie jak za 300zł szło by mieć 30kM więcej.
Brt, nie mówię o chipie tylko, że komp jest chyba inny.
fearless, jakby to było takie proste nikt nie bawił by się w doloty i inne uturbianie jak za 300zł szło by mieć 30kM więcej.
To sobie może wstawię komputera z 1.8 ... Będzie 136 KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum