Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
Witam.
Od jakiegoś czasu na przednich felgach zaczęły mi się pojawiać plamy po ciemnym prawie czarnym płynie. Na początku to zbagatelizowałem, myśląc ze to po prostu brud. Ale po umyciu auta ślady znów się pojawiły tylko na przednich felgach. Zaczynam sie niepokoić czy to może nie jest jakaś usterka hamulców. Co o tym myślicie ?
Ostatnio zmieniony przez Adrian Pią Cze 24, 2011 19:21, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 18:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kub4, płyn hamulcowy mógł się zabarwić od ciemnego pyłu klocków hamulcowych. Radzę sprawdzić czy nie ma wycieków (na wstępie poziom w zbiorniczku) i przy zaciskach.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ja też to mam na przodzie ale coś mi się wydaje ze to tylko pył z klocków hamulcowych bo u mnie to pojawia się tylko gdy jest wilgoć lub deszcz i raczej się tym nie przejmuje płyn hamulcowy ok hamowanie tez w porządku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum