Wysłany: Pon Maj 04, 2009 09:26 [R416] ROZRZĄD
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Mam pytanie, niedawno mechanik wymienił rozrząd itp. samochód odpala normalnie w sumie nic się nie dzieje ale jak jest zimny to wyczuwa się drgania i mam wrażenie że silnik głośniej chodzi .Mam zamiar jechać z reklamacją ale interesuje mnie jakie mógł popełnić błędy wiem z doświadczenia że do rozmowy z mechanikiem trzeba być przygotowanym
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Maj 22, 2011 19:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 09:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
http://www.roverki.pl/zro...-serii-k16.html
Sprawdź, czy Ci dobrze ustawil rozrząd. Wyżej podaję linka do artykułu w którym jest opisane jak prawidłowo to powinno wyglądać.
_________________ Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligecja jest to, że się z nami nie kontaktują.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Maj 22, 2011 19:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum