Witam.Mam takie pytanie jakie oryginalnie były montowane amortyzatory w moim modelu Roverka(416Si/sedan 96')Chodzi mi o to czy gazowe,gazowo-olejowe,czy olejowe.Dziękuję za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 16:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 614 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 20:41
Oczywiście że olejowe na 100%
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 21:59
Pasują, jeżeli nie masz wymagań to kup sobie zwykłe Monroe olejowe za około 130zł szt i masz święty spokój. Używałem takich i były super, polecam.
_________________ Super wypas za małą kasę i oczywiście całkiem młode autko? Tylko Rover Ludzie skoro pomagamy to doceniajcie to opcją pomógł bo przestaniemy
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 22:02
Lechos napisał/a:
podaj linka gdzie mozna w takiej cenie kupic amory na przod
po co link skoro można popytać w sklepach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum