z góry przepraszam jeśli zamieszczam temat w złym miejscu ale nie wiedziałem gdzie to dać. Wpisałem dziś swój vin i wyszło że mój roverek ma kierownice po lewej stronie?(a ma po prawej),wyszło również że ma 3-klasę wyposażenia, może ktoś wie co to oznacza.
_________________ denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu, za głupotę innych
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 09:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 09:56
Cytat:
Że masz przekładkę z anglika.
ze slow kolegi marcze83 wynikaloby, ze ma przekladke z europy na angola
fearless [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 09:59
marcze83 napisał/a:
3-klasę wyposażenia
to po prostu klasa wyposażenie, do tej pory nikt nie rozwiązał, co Anglicy mieli na myśli, dając jakąś klasę do konkretnego auta. Bardziej obrazowo - ktoś ma Class 3.1 i nie ma klimy a ktoś inny ma Class 3.1 i ma klimę, lub inaczej, ktoś ma Class 3 (teoretycznie niższą niż 3.1) i ma klimę, a ktoś ma Class 3.1 i klimy brak. Fenomenem jest MG MaReK-a ma bodajże Class 7. coś, a z tyłu ma szyby na korbkę, a auta z Class 3 mają elektryczne. Sam widzisz, że określenie jakie jest wyposażenie, na podstawie Class, nie jest takie łatwe
[ Dodano: Pią Maj 29, 2009 11:00 ]
Lechos napisał/a:
Cytat:
Że masz przekładkę z anglika.
ze slow kolegi marcze83 wynikaloby, ze ma przekladke z europy na angola
no właśnie rzecz w tym że żadnych śladów po przekładce nie widać, a z papierów wynika że został kupiony w niemczech, jak dokładnie sprawdzić czy to przekładka, i co oznacza wersja wyp. 3 klasa
_________________ denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu, za głupotę innych
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 10:03
nikt nie przeklada europy na angola sprawdz dokladnie ktora lewa a ktora prawa strona
fearless [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 10:07
Może wklepałeś jakąś cyferkę/literkę VIN-u źle, sprawdź.
[ Dodano: Pią Maj 29, 2009 11:09 ]
marcze83 napisał/a:
i co oznacza wersja wyp. 3 klasa
no właśnie, tak jak wyżej napisałem, nie da rady dowiedzieć się co dokładnie to oznacza, bo u kogoś Class 3 oznacza wyposażenie X a u kogoś innego to samo Class 3 oznacza całkiem inne wyposażenie Y
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 10:17
marcze83 napisał/a:
no właśnie rzecz w tym że żadnych śladów po przekładce nie widać, a z papierów wynika że został kupiony w niemczech, jak dokładnie sprawdzić czy to przekładka
skoro uzytkujesz ten sam. w polsce to musi miec kiere po lewej stronie, czyli tak jak Ci sprawdzajka VIN powiedziala.
hmm.. co do tych klas to mi się wydaje, że im cyfra klasy jest mniejsza tym klasa bogatsza, nawet czasami się mówi, że coś jest "pierwsza klasa" i wtedy by się zgadzało
fearless napisał/a:
ktoś ma Class 3 (teoretycznie niższą niż 3.1) i ma klimę, a ktoś ma Class 3.1 i klimy brak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum