witam, chcialem zapytac szanownych grupowiczow
poniewaz padl mi rozrusznik... czy lepiej dac do regeneracji (jak sie dowiedzialem 200zl + 100 za montaz) czy lepiej kupic na allego jakis uzywany (ok. 70-150).
czy po regeneracji taki rozrusznik powinien dzialac jakis okreslony czas czy to rowniez nie ma pewnosci ile jeszcze pozyje???
za wszelkie info z gory dzieki
pozdrawiam
michal
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 13:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
O ile sprawny używany to zdecydowanie warto niż dać do regeneracji, co do określonego czasy działania, to nie licząc łożysk przy sprawnej instalacji nie ma co się w nim psuć.
10 funtów za zestaw plus 3,75 za przesyłkę do Polski.
Sam kupiłem podobny i bardzo sobie chwalę. Mój rozrusznik padał przez dłuższy czas aż w końcu więcej razy nie "zatrybiał" niż "trybił", ale na całe szczęście ten zestawik za rozsądną cenę postawił go na nogi.
Jeśli ktoś ma trochę zamiłowania do grzebania przy swoim autku poradzi sobie z wymianą nawet na własną rękę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum