Wysłany: Sro Sie 05, 2009 14:02 [R200] Problem z reflektorem
Mam następujący problem:
Miałem nieprzyjemną sytuację, ziomek w bmw wjechal mi w przedni błotnik mojego roverka. Naprawę załatwiliśmy bez ubezpieczalni.
Wszystko złożone jest zadowalająco, jednak powstał problem z reflektorem. Jest on mocowany śrubami oraz takim plastikowym czymś włożonym w błotnik. Niestety to plastikowe coś uległo zniszczeniu i teraz reflektor się troszku rusza, przez co niemożliwe jest jego poprawne wyregulowanie (wysokości świecenia).
Co z tym fantem zrobić ? Czy ten plastikowy element da się kupić oddzielnie (jeśli tak to jak on się profesjonalnie nazywa i gdzie to dostać)
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 14:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dla małego plasticzku szkoda za całą lampę bulić .... spróbowałbym na szrocie ... ale to najlepiej samemu podjechać i wymontować, bo szrotowe ludki się nie pierdzielą i rwą cześci jak leci zazwyczaj...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum