Wysłany: Sro Sie 26, 2009 15:40 Witajcie z Krakowa
Witajcie wszyscy jestem nowym użytkownikiem widzianego już na tym forum ROVERka. Snoppy odstąpił mi swoj cudo. Po tym jak udziela/ł się na forum mam prawo sądzić, że autko jest technicznie zadbane choć ma już troszkę przejechane: 200k km:) Wizulanie potrzebuje kilku poprawek lakierniczych ale przynajmniej mam pewność, że nie było dzwona. Dwa miesiące już szukaliśmy z kuzynem autka dla mojej żonki. Wreszcie trafiło na ROVERka Snoppiego, kktóry jest właśnie kolegą mojego kuzyna. Mam nadzieje, że autko pochodzi jeszcze kilka latek, bez większego wkładu finansowego. Wszystko zostaje "w rodzinie" znaczy na forum. Pozdrowienia z Krakowa
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 15:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum