Czy może ktoś wie lub ma namiary gdzie mogę zdobyć drewnianą gałkę zmiany biegów do rovera 400 fajnie by było jak by miała logo lub napis Rover.
Może być też używana w dobrym stanie. Pozdrawiam wszystkich użytkowników Roverków!!
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 20:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja również kiedyś do niego pisałem i lipa, poza dużymi kosztami gałki nie miał drewna już takiego co pamiętam
u mnie skończyło się na skórzanej (imitującej skórę) gałce z Hondy Civic Vti i jestem bardzo zadowolony - doskonale leży w dłoni, jest bardzo ładna, idealnie pasuje i jest niezniszczalna
Bardzo mi przykro,ale juz nie produkuje takich galek,natomiast w przyszlym tygodniu na aukcji Allegro beda wystawione inne galki do Rovera z identycznym podswietlanym logo tylko skorzane.
Pozdrawiam
Zobaczymy tą aukcję może ta gałka też będzie warta grzechu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum