Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Panowie przepraszam za offtop ale na biegu potrzebuje odpowiedzi gdzie mogę dostać taki wihajster na nakrętki zabezpieczające. Takie coś mi się w mak rozsypało. Nie pomyślcie, że chce kogoś okraść z kół
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lut 05, 2011 22:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 23:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sęk w tym, że w internecie nie mogę znaleźć takiego czegoś, szukałem chyba wszędzie . Po znajomych jeździłem, pytałem i nic. Mam niezły dylemat- mam jak odkręcić koła
to fabryczne śruby zabezpieczające Rovera, więc albo znajdziesz kogoś kto ma Rovera z takimi śrubami, albo musisz sobie poradzić inaczej np. rurka dopasowana i dwa cienkie pręty i wbić na siłę, albo dospawać coś do nakrętki, a potem wymienić te nakrętki na inne zabezpieczające, albo na zwykłe.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
U mnie dookoła niestety nie widuję, żeby ktoś zasuwał Roverem, mieszkam w mniejszej miejscowości. Będę chyba, niestety musiał kombinować bo nie widzę wyjścia w tej sytuacji.
orginalne nakretki zabezpieczajace rovera, zwlaszcza po tylu latach, to lipa straszne, nalezy sie tego pozbyc jak najszybvciej i kupic sobie jakies wspolczesne, solidne
ja z jedna z nich musialems ie udac do mastra co musial dospawac 17'' zeby sie pozbyc tego zabezpieczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum