Nic prostszego, zamontować turbo, porządny dolot, wydech z tłumikiem przelotowym z kwasówki minimum 2,5cala i do tego blow-off'a zamontuj to tak w skrócie bo ja za bardzo w temacie się nie znam tym bardziej przy takich mocach jak ten fiat... Jest też tańsza opcja można sobie na płyte/kasete nagrać
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 20:23
Tak się składa że dźwięk tego fiata brzmi tak a nie inaczej ze względu na zamontowaną sprężarkę (tak jak kol. Pływak powiedział) dla tego jest ten bulgot mieszający się z świstem
tu coś z naszej marki: http://www.youtube.com/wa...feature=related
U ciebie siedzi V6 - i to jest pole do popisu bo może brzmieć jeszcze lepiej niż zwykłe R4 turbo. Myślę że jeżeli idzie jedynie o dźwięk to wystarczy zrobić porządek z końcowym tłumikiem. podjedź do zakładu "Auto Kemar" na ul.Hetmańskiej myślę że oni mogą pomóc
Ktoś kiedyś tu na forum zamontował końcowy tłumik ULTER-a w R620 i burczało to całkiem przyjemnie, idąc tym tropem może coś z tej firmy? Ewentualnie coś takiego jak ma kol. tommyyogi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum