mam prosbe do kogos to ogrania temat aby zrobil mi VT mojego R na 17' kolach od MG bo mam okazje kupic wlansie takie felgi i zastanawiam sie jak to bedzie pasowac;)
Nie ptrafie zrobic wizualizacji ale... wyobrazam to sobie wygladalo bedzie koozacko z tym ze chyba konieczna bedzie gleba do tego ewentualnie zawias od ZR-ki Pozdro
mam prosbe do kogos to ogrania temat aby zrobil mi VT mojego R na 17' kolach od MG bo mam okazje kupic wlansie takie felgi i zastanawiam sie jak to bedzie pasowac;)
Te felgi mają 7,5 cala szerokości. Nie mam pewności czy wejdą Ci do auta. Kiedyś widziałem takie koła w R45 i tylne błotniki wyglądały jakby były "na styk".
P.S. Nie zastanawiałeś, że MG ZR jest jedynym modelem po liftingu, który nie dostał tego wzoru??
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 01:28 Re: [R200 ] prosba o VT
Gonia napisał/a:
Bidi napisał/a:
Te felgi mają 7,5 cala szerokości. Nie mam pewności czy wejdą Ci do auta. Kiedyś widziałem takie koła w R45 i tylne błotniki wyglądały jakby były "na styk".
P.S. Nie zastanawiałeś, że MG ZR jest jedynym modelem po liftingu, który nie dostał tego wzoru??
miejsca jest sporo jeszcze no z przodu kolo mcpersona to zaczyna wasko sie robic ale z tylu nie wiaodmo jak bedzie pod obciazeniem wygladac sprawa
Pływak tak to sa brembo a co zazdorscic bo widze caly czas masz jakies ale i glupie podtexty wyluzuj troszke, bo Twoje komenty sa nie na miejscu troche pozdrawiam
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 02:18 Re: [R200 ] prosba o VT
Bidi napisał/a:
[
Pływak tak to sa brembo a co zazdorscic bo widze caly czas masz jakies ale i glupie podtexty wyluzuj troszke, bo Twoje komenty sa nie na miejscu troche pozdrawiam
Jeśli nie naruszam regulaminu to chyba mam prawo wyrażać swoje zdanie. Co mam napisać, że świetnie wyglądają te czerwone bębny dodają autu charakteru? Wrzucając coś na forum musisz się liczyć z tym, że nie wszyscy będą zachwyceni twoimi "modyfikacjami". Dla mnie malowanie bębnów na czerwono jest śmieszne i nie mam czego zazdrościć bo akurat brembo by motip nie jest szczytem moich marzeń
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum