Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Mam pytanie, czy da się wymienić otwierany podłokietnik tylniej kanapy(chyba tak to się nazywa), ponieważ ułamał mi się ten zatrzask, który otwiera ten podłokietnik i dzieli go na dwie części ?
Chyba, że da się wymienić samą górę tego podłokietnika z tym zatrzaskiem??
_________________ ***Warrior's of the world***
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Gru 06, 2010 00:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 10:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli kupisz sam podłokietnik lub samą pokrywę. Nie sądzę, aby w serwisie miali taką nową część a z używki np na Allegro bez całej kanapy nie sądzę żeby ktoś sprzedał.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 16:52
no ja tez mam ułamany ale zawias:D myślałem żeby to posklejać ale ja mam pijackie dłonie:-D ciężko z precyzja:D a ze rzadko otwieram to na razie nie ruszam jakbyś znalazł miejsce gdzie sprzedają same plastiki lub sale podłokietniki to daj znać na pw.
Wow Miszczu!:-D i za ta cene?:-D to teraz tylko ktoś mnie nauczy jak z jebaja angielskiego do polski kupić??:-D P.s. Na serio browar dla Cię jak tylko się na jakimś zlocie spotkamy.
1. klikasz,
2. płacisz,
3. odbierasz od listonosza
jedyna filozofia to płatność paypalem - trzeba założyć konto i zasilić je kasą i wtedy można dokonać płatności.
widze że 18 funciaków wysyłka do Portugalii, do PL pewnie tak samo.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 18:09
to i tak nie tragicznie wyjdzie jakieś 100złz groszami:-D czyli musze przez paypala bo z pekao24 nie poleci??:-D przelew?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum