Wysłany: Wto Lis 10, 2009 23:50 [Forum] Dziwna praca wyszukiwarki forum
Witam!
Dziś szukając czegoś na forum zauważyłem dziwną przypadłość, mianowicie tak jak by było ograniczenie wyszukiwanych znaków.
Chciałem znaleźć jakieś konkretne informacje o wtryskiwaczu więc wpisałem na początku ze 2 słowa, wywaliło 171 stron...
Więc postanowiłem trochę to zmniejszyć i dopisałem jeszcze 2 słowa i znowu 171 stron.
To już zirytowany dopisałem coś takiego "xcsdfsaffv" i znowu 171 stron
A może on szuka któregoś słowa, i jak znajdzie to wywala temat mimo że pozostałe tam nie występują ?
Nie chce mi się wszystkich czytać a potrzebuję sprawdzić czy gdzieś nie została podana ilość paliwa wtryskiwana przez wtryskiwacze.
Ostatnio zmieniony przez Ley Sro Lut 17, 2010 17:53, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 23:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pytałem w innym temacie ale nie doczekałem się odpowiedzi więc pytam tutaj czy ma ktoś z Was problemy z wyszukiwarka? U mnie w 2 na 3 szukaniach wysypuje się i wywala błąd Nie wiem czy to ja coś źle robię czy jednak jakiś błąd w bazie?
np.
Kod:
DEBUG MODE
SQL Error : 1153 Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Nie ma chyba znaczenia co wpisuje w wyszukiwarce bo za którymś razem przy tym samym zapytaniu wyszukiwarka baz problemu "załapie", a wysypuje się przy różnych hasłach nawet tych których jestem pewien, ze na 100% są na forum...
Już wiem co jest nie tak cyrki dzieją się tylko przy wyszukiwaniu postów z ostatniego okresu...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Już wiem co jest nie tak cyrki dzieją się tylko przy wyszukiwaniu postów z ostatniego okresu...
nie prawda... 3 razy mi się tak zdarzyło... myślałem że to przeciążenie serwera lub coś podobnego ale dzisiaj nie mogłem nic znaleźć i dopiero po chwili zaczęło działać... błąd jest dośc duży i came cyfry praktycznie typu 05532 40234 34624 i nie wiem o co chodzi
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum