Wtam!
Pisze śmiejąc sie przez łzy, moje marzenia wreszcie sie spełniły...Coupetka ma siostre 75'tka nie wiem co wiecej moge napisac, emocje powoli opadają, zakup właśnie tatuś oblewa, jest mega zadowlony Taki szczęśliwy! starsznie tego chciałem! fotki jutro, bo obie ślicznotki uwalone po dach ide sie napatrzeć
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 21:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziękuje Wszystkim w imieniu Taty i swoim własny Szczególnie Żukowatemu, za mega ogromną dawke wiedzy i pomocy przy zakupi, Llygasowi i MAriuszowi418 za uratowanie tyłka przed uwaloną skrzynią i Brtowi za lekkie oświecenie jesteście wielcy! Fotki tak jak mówie jutro, bo brudnego nie pokaże gdzie moge dostać naklepke klubową na klape??
To sie ladnia kapuste przytula z tych komunii i wesel
Ale teraz jak ojciec zajedzie na impreze, to beda mysleli, ze panne mloda przywiozl
Gratuluje! Oby jak najmniej awarii... ale juz teraz kup sobie:
- zamek do drzwi pasazera
- nowe wtryski (jak to diesel)
- nowe visy (jak nie diesel)
- wentylator chlodnicy
- pompke sprzegla, wysprzeglik (jak nie automat)
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
dzięki, dzięki co do stanu i wyposażenia autka
Są czarne skórki, grzane fotele, kontrola trakcji, samościemniające się lusterko, spryski lamp, komputerek, parktronik no i aftomat do autka dostałem książke serwisową i komplet innych dokumentów 6tyś temu był zmieniony olej, zalany jest 0W40 nie 10 tylko 0....auto stało bardzo długo, do tego ktoś umył komor silnika i jej nie wysuszył do końca - efekt to ciężko chodzące linki od otweirania maski wentylator działa jak sie masz, VIS wydaje się, że też, zacina sie klamka w tylnych lewych drzwiach pasażera
Teraz małe porównanie V6 Rovera i V6 Opla (nasza była vectra 2.5). Więc tak, silnik jest cichszy i nawet w automacie, elastyczniejszy. vectra jechała od 3200obr/min, bo wtedy działał multiram, tutaj od 2tyś już autko płynnie przyśpiesza. DO tego nie ma głupich patentów inżynierów opla - czyli do wymiany świec nie musze rozebrać całego dolotu wraz z kolektorem... Generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni najważniejsze, że wszystko w autku działa
Fotki jakieś cykne, tylko musze się obudzić
EDIT: kilka fotków
Albo nei zwrocilem dobrze uwagi, albo Markzo po moim poscie uzupelnil profil
Wracajac do tematu. Fotki sa tragiczne
Obudz sie i wyjedz limuzyna na zewnatrz i zrob jakies wyrazniejsze Moze zrob tez szybki filmik, pare ujec boku, przodu, grilla, moze kilka ujec w jezdzie - przyspieszanie z wewnatrz, zakrety z zewnatrz. Masz ladana okolice, zajoba na punkcie foto/video, samochodow i ojca, ktory ma gust i rozumie Twoje pasje
Aha! Umyj go koniecznie
Ps.
Czyli na letni zlot przyjedziecie na dwie fury ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Gratulacje Marek Ja coraz częściej myślę nad Coupe, chociaż mój 4G też jest zacny.. Biję się z myślami, ale jak jechałem na spot 4th gen. to widziałem Zieloną Coupe i.. się rozmarzyłem.
MaReK nie umyje go dziś, bo cały czas leje także narazie musicie się tym zadowolić filmik będzie i foty też tata powiedział wyraźnie, na zlot jedziemy 75 i Coupe
Wojtek, wczoraj wracałem R75 140km a tata prowadził coupe (troche sie aftomata bał) i powiem CI, że mimo upływu lat Coupetka ślicznie się prezentuje, zwłaszcza w czasie jazdy
Dzięki jeszcze raz, za pomoc w wyborze i dobre słowo
aaa i właśnie poczytałem troche dokumenty, które dostaliśmy z Roverkiem. Mam dokumenty zakupu w salonie w Austrii itp, i troche zaskoczony jestem...Samochodem po Wiedniu jeździła pewna pani, była ona pierwszą i jedyną poza nami właścicelką Roverka także jednak da się kupić auto od kobiety z zagranicy
także jednak da się kupić auto od kobiety z zagranicy
Żadna sztuka - 90% ogłoszeń to auta, którymi za granicą jeździły niepalące kobiety rocznik 1915, które są albo prawnikami albo lekarzami albo obie profesje na raz wykonują i w dodatku wychodzi, że robiły max 2500 km rocznie.
A poważnie mówiąc gratulacje bo piękny, będę go wypatrywał w Rzeszowie i okolicach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum