Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 10:36 [Forum] Link do postu
Witam,
Dlaczego nie mogę umieszczać w postach linku np. do jednego konkretnego postu tylko kopiuje się link do całej strony na której jest dany post. Czy coś źle robię?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 10:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak robię i nie działa z linkiem do tego posta http://forum.roverki.eu/v...p=486030#486030 Chodziło mi o mój post z rezystorem. Chyba że nie mogę tego zrobić bo to mój post?
[ Dodano: Pią Kwi 09, 2010 12:01 ]
Nie ma znaczenia. Wyloguj się z forum i w tak spreparowany link kliknij lub wklej bezpośrednio w okno dialogowe URL. Jeśli nie działa spróbuj w innej przeglądarce.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Brałem z paska w przeglądarce.
Kiedyś mi tak weszło.
[ Dodano: Pią Kwi 09, 2010 15:11 ]
1. Możesz powiedzieć mi jeszcze dlaczego wyskakuje mi że mam wiadomości a skrzynka pusta.
2. I odnośnie komentarzy tez jakaś nieścisłość bo chyba same przybywają. Wyświetla się przy moim zdjęciu więcej niż w profilu mam.
1. Musiałbym sprawdzić Twój profil logując się na niego.
2. Może to wynikać z tego, że usunięte zostały posty w których ktoś kliknął pomógł.
Po wieczornej synchronizacji może się okazać, że jest okej.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Cóż, dla mnie funkcja "pomógł" jest na forum nadużywana i stosowana często w zupełnie nieodpowiednich sytuacjach. Nie odzwierciedla w ogóle rzeczywistości i może być złudna dla osób, które kierując się ilością punktów mogą żywić złudne wrażenie, że dana osoba jest jakimś guru Roverkowym. Tymczasem ludzie często dają punkt za totalne pierdoły. Nie wspomnę nawet o wymuszaniu punktów, chociażby poprzez podpisy na ten temat w stopce.
Korzystając z uprawnień moderatora kilka punktów sobie skasowałam
Cóż, dla mnie funkcja "pomógł" jest na forum nadużywana i stosowana często w zupełnie nieodpowiednich sytuacjach. Nie odzwierciedla w ogóle rzeczywistości i może być złudna dla osób, które kierując się ilością punktów mogą żywić złudne wrażenie, że dana osoba jest jakimś guru Roverkowym.
To jest prawda
kasjopea napisał/a:
Nie wspomnę nawet o wymuszaniu punktów, chociażby poprzez podpisy na ten temat w stopce.
administratorzy też tak mają.
kasjopea napisał/a:
kasjopea napisał/a:
skasuj mi też. Nie zależy mi na nich
Nie będę grzebać w czyichś postach, tylko dlatego, że mogę. Pomijam sytuacje, gdy poprawiam temat lub wywalam bardzo rażące błędy ortograficzne
Po prostu chciałam sprawdzić czy się da tak zrobić . A były to punkty pomógł, które ktoś dał mi za to, że go zrypałam o zły temat. Nie sądzisz, że bez sensu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum