Wysłany: Sro Mar 24, 2010 21:33 [R75T] Gdzie można kupić czujnik położenia wałka rozrządu
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam
Przejrzałem już większość postów dotyczących problemów z odpaleniem Roverka r75 CDT z silnikiem BMW.
Proszę Was tylko o aktualną informację gdzie można zakupić ten czujnik i na co musiałbym zwrócić swoją szczególną uwagę. W jaki sposób stwierdzę, że dany czujnik to ten właściwy?
Wiem, że mój czujnik już ledwo dycha i nie chciałbym pewnego dnia na mieście zdziwić się podczas startu spod "sklepu"
Z góry dzięki za info.
Pozdrawiam
R75 2.0 CDT 1999r.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 29, 2010 16:37, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 21:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam takowy do sprzedania (błędna diagnoza mechanika),oryginał BMW 7 796 054 - 01 made in germany , nowy (cena zakupu 390 zł.) sprzedam za 300 + przesyłka ,wiadomość na priv , pozdrawiam szamanpl
Mam takowy do sprzedania (błędna diagnoza mechanika),oryginał BMW 7 796 054 - 01 made in germany , nowy (cena zakupu 390 zł.) sprzedam za 300 + przesyłka ,wiadomość na priv , pozdrawiam szamanpl
Właśnie podałeś jakiś numer... kurde skąd mogę mieć pewność że u mnie nie będzie teraz "błędnego zakupu części" sorry za ciemnotę ale dopiero zaczynam się w tą dziedzinę wgryzać
OK. Dzięki.
Najlepsze jest to, że teraz mam spokój. Sytuacja powtórzyła się tylko dwa razy. Jednak za pierwszym razem odpaliłem po kilku minutach, a za drugim razem musiałem ściągnąć kumpla z kompem (1,5h) aby mi pomógł uruchomić sprzęt (wtedy dowiedziałem się o błędzie czujnika wałka rozrządu). Usunął błąd i na razie wszystko cyka. Zastanawiam się czy aby nie wymienić tej części bo jak znów będę miał problem ze startem to ...
Radźcie proszę
Diagnoza prawidłowa, ale mam problem z zakupem tego czujnika. Z "Iter..." mnie odsyłają do ASO BMW gdyż jest to niby oryginalna część i tylko w ASO mogę to dostać - cena bez komentarza.... masakra
Jest możliwość kupić ta część w sklepie internetowym?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum