Wydaje mi się że mam problem z ABS-em od jakiś 2 tyg przy zwalnianiu, zatrzymywaniu się czuję jak się włącza ABS zdarza się to coraz częściej wcześniej tego nie było kontrolka od ABS-u się nie świeci wszystko niby ok ale nawet czasami zatrzymując się na światłach czuje jak ABS działa czego to może być przyczyna? Mam na pewno mało płynu hamulcowego ale to chyba nie jest przyczyna?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 19:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a moze opony sie slizgaja? A z plynem hamulcowym to lepiej nie jezdzic z niedoborem, koszt litrowego plynu dot4 to raptem 20zl wiec lepiej zalac i przy okazji odpowietrzyc caly uklad hamulcowy.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
może to być np przyczyną wypadku jeśli będziesz musiał ostro zahamować a ABS będzie odbijał...
poszukaj pod hasłem "pierścień ABS" i posprawdzaj czy u Ciebie są całe
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum